Vi på Blueberry Hill

Vi vill vakna tidigt på morgonen, gå till jobbet och göra skillnad på riktigt. Vi vill dessutom ha kul under tiden. Det tycker vi att du också ska ha. Det är dags att utmana traditionell ledarskapsutveckling.


Efter många år på kursgårdar kom vi till ett vägskäl. Antingen slutar vi eller använder våra gemensamma erfarenheter för att skapa riktiga resultat. Med mottot professionell lekfullhet och träffsäker närvaro.

Vi vet numera att det personliga ledarskapet tillsammans med uppdraget, medarbetarna och organisationen är lika viktiga. Utveckling ska ske i verksamheten. Då kommer resultaten snabbare.

Lars Gejrot konsult med erfarenhet av ledarskap i internationella företag bland annat som IKEA koncernens HR-chef och HR-direktör för Vattenfall.
lars@blueberryhill.se / +46 767 881 681

Stein Kleppestø konsult inom strategi, organisationsutveckling och ledarskap. Stein är också universitetslektor vid Ekonomihögskolan i Lund.
stein@blueberryhill.se / +46 702 165 724

Per Arvidson konsult inom ekonomistyrning, redovisning och företagsanalys. Per är också lärare, forskare och författare till en av Sveriges mest använda läroböcker i företagsekonomi.
per@blueberryhill.se / +46 708 230 296

Karin Lindow konsult med internationell erfarenhet av ledarskapsutveckling och förändringsledning, bland annat inom IKEA. Karin har även många års erfarenhet av HR ledning.
karin@blueberryhill.se / +46 703 25 80 56

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå